Duinenwater op zijn mooist

dat is wonen in Lake Front

Rond een meer van 12 hectare groeit het wonderlijke Duinenwater: een nieuw residentieel parkgebied op wandelafstand van de Lippenslaan en het strand. U woont hier letterlijk in een schilderachtig plaatje tussen meer, golf en polders. Geen toeval dat alle straten hier genoemd zijn naar bekende schilders met een band met Knokke.

Duinenwater meer

Duinenwater: harmonieus wonen in het groen aan meer en golf.

Duinenwater werd ontworpen rond een prachtig groot meer, de Put van Cloedt. Deze waterpartij is omzoomd met bomen en groen. U komt tot rust tussen het overvloedige groen. Actief ontspannen kan op het nieuwe golfterrein of met watersporten op het meer. Het is dit meer dat Duinenwater zo bijzonder maakt. Het zou dan ook zonde zijn, mocht u hier niet van genieten. De nieuwbouwappartementen van Lake Front zijn de laatste woningen die de oevers van het meer zullen sieren. Profiteer van de ultieme kans om hier te wonen.

Duinenwater meer
Golf

Duinenwater: luxe en leefbaarheid in een gloednieuwe wijk.

Duinenwater is een toonbeeld van harmonie. Het is verbazingwekkend wat kan wanneer ongerepte natuur en doordachte landschapsarchitectuur elkaar vinden. In deze residentiële leefwijk werd extra aandacht besteed aan zachte mobiliteit. Wandelaars en fietsers voelen zich hier perfect in hun sas.

Duinenwater: open, sfeervol en uitstekend gelegen.

Duinenwater is een schoolvoorbeeld van stadsuitbreiding op mensenmaat. Zowat alles ligt op wandelafstand. U kunt er rustig kuieren, winkelen en genieten van een koffietje op een terras of een etentje naast de deur. Zonder te vergeten dat het strand, de zee en het mondaine hart van Knokke op een paar minuten stappen liggen. Wie hier woont, heeft alles binnen handbereik om te genieten van het leven.

  • eigen winkels en horeca
  • de nieuwe golf
  • Knokke centrum
  • leuke paadjes om te joggen, wandelen, fietsen.
  • Lakeside Paradise watersport
  • Sportoasezwembad
  • de zee, de polders, de uitvalswegen richting binnenland, …

Lake Front is uw laatste mogelijkheid om in Duinenwater te profiteren van rustgevend zicht op het water.
Geïnteresseerd?  Neem contact op.

Meer info? Contacteer
ons