Contacteer ons

U wil deze unieke buitenkans niet laten liggen? Vul hier uw gegevens in en we sturen u zo snel mogelijk een informatiepakket op.

Duinenwater,

een groene oase in Knokke

Wie wil weten wat wonen in Duinenwater uniek maakt, brengt best een bezoek aan ons Infokantoor. Dat is de perfecte manier om te voelen, ruiken, proeven en beleven wat wonen in Lake Front zo wonderlijk maakt.

Bezoek ons infokantoor aan het meer te Duinenwater.

Lake Front
Duinenwaterstraat (aan het meer), Knokke

050/946.946
contact@immobel.be

Plan Lake Front

IMMOBEL is de grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar van België. De Groep ontwikkelt en verkoopt sinds 1863 vernieuwende stadsprojecten en speelt daarbij telkens feilloos in op de noden van steden en hun inwoners. IMMOBEL heeft een veelzijdige expertise in de segmenten huisvesting, kantoren, retail en verkavelingen dankzij de dynamische strategie ende inzet van ongeveer 100 talentvolle medewerkers, waardoor het bedrijf zich ook internationaal heeft kunnen ontplooien (Groothertogdom Luxemburg,  Polen en sinds kort ook in Frankrijk). Vandaag telt de portefeuille meer dan 800,000 m² (exclusief Frankrijk) in fase van ontwikkeling. De beurskapitalisatie van IMMOBEL bedraagt meer dan 550 MEUR, waardoor het bedrijf algemeen wordt erkend als een van de marktleiders.

Voor meer informatie www.immobelgroup.com

Meer info? Contacteer
ons