Luxe-nieuwbouw appartementen

aan het mooiste meer
van Knokke

Duinenwater

Laatste kans op een appartement in Lake Front

Lake Front houdt luxueus wonen betaalbaar. Voor onderstaande prijzen krijgt u heel wat: uitzonderlijke ligging, een nieuwbouw in een nieuwe omgeving, perfecte afwerking, …

•    3 slaapkamer appartement met zicht op het meer

Prijs  € 595.000 (excl. aankoopkosten)

Voor een nieuwbouw in Knokke zijn deze bedragen uitzonderlijk. Zeker wanneer u daar de unieke ligging nog eens bij optelt. Dat maakt van Lake Front dan ook een gedroomde investering.

Appartementen Lake Front

Appartement kopen in Knokke?
Lake Front is uw uitgelezen kans!

In Duinenwater, de nieuwe groene wijk van Knokke gelegen aan een meer, verrijst de tweede fase van Lake Front. Deze exclusieve residentie met luxeappartementen biedt als enige uitzicht over het water en het nieuwe golfterrein. Dankzij de zuidwestelijke oriëntatie geniet u tot ’s avonds van de zon.

Lake Front

Appartementen vol licht en luxe

De interieurs van Lake Front worden gekenmerkt door overvloedig licht, volop ruimte en alle moderne voorzieningen. Dankzij de zuidwestelijke oriëntatie geniet u zomer en winter van de laatste zonnestralen.

Wordt u straks wakker aan het mooiste stukje Duinenwater?

  • Nieuwbouwappartementen vol licht en luxe
  • Gesitueerd in de gloednieuwe residentiële wijk Duinenwater
  • Gelegen in het groen met zicht op het meer en de nieuwe golf
  • Op enkele minuten wandelafstand van Knokke-centrum
  • Uitzonderlijk aantrekkelijk geprijsd

Investering, hoofdverblijf of tweede thuis: het kan allemaal

Hoofdverblijf, investeringseigendom of pied à terre? U kiest. De meeste kopers raken zo verslingerd aan hun zicht op het meer en het groen van Duinenwater, dat ze ervoor kiezen om zelf permanent in Lake Front te wonen. Begrijpelijk voor wie zelf van het weergaloze uitzicht van de luxe-appartementen genoten heeft. Zelf bewonen of verhuren? Zeker is dat u van deze aankoop levens lang profiteert. Tenminste, als u snel beslist.

Mis deze buitenkans niet! Neem contact op.

Meer info? Contacteer
ons